Ana içeriğe atla

Konya Selçuk Üniversitesi Kitap Fuarı 27 Nisan - 06 Mayıs 2018

Merhabalar

Yakın zamanda Konya'da yapılan kitap fuarının ardından Konya'da Selçuk Üniversitesi tarafından yeni bir fuar haberi geldi. Konyalılar çok şanslılar zira bu kadar sık fuar haberi büyük şehirlerimizden bile çok az geliyor.  O zaman fuar detaylarına geçelim.
Konya Selçuk Üniversitesi katkılarıyla 27 Nisan 2018 Cuma günü başlayacak olan kitap fuarı 06 Mayıs 2018 pazar gününe kadar sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak. 

Selçuk Üniversitesi Kültür Sanat Merkezinde kurulacak olan fuar aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediyesi, Kosgeb, Radyo7, T.C.Milli Eğitim Bakanlığı, Avrasya Yazarlar Birliği tarafından da destekleniyor.

Fuar detayları, yazar ve şair imza günleri, her türlü etkinlik takvimine Konya Kitap Fuarı web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Fuarın konuk yazarları ise; Kahraman Tazeoğlu, Yavuz Bahadıroğlu, Abdurrahman Dilipak ve İsmail Saymaz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okumaya devam. Hayat güzel. Okuyalım. Gülümseyin. Çünkü gülmek bedava. Mutlu pazarlar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?