Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 39

Merhabalar

Biriktirirsen biten ürünlerini sonrasında böyle çarşaf çarşaf yazı yazarsın Beyda. Hadi sıradaki bitenlere bakalım.

Diadermine Lift+Superfiller Gündüz Kremi Bu kremi çok sevebildiğimi söyleyemem. Gündüz için aşırı yoğun bir krem. Karma ciltler için uygun olduğunu düşünmüyorum. Hele benim gibi yüzünüz çok fazla terliyorsa kesinlikle ağır gelecektir. Ürün yapısı maalesef cildime uygun gelmedi. Ürünün çoğunu kullanamadan tarihi geçti. Bir daha almayı düşünmüyorum.


Diadermine Lift+Süperfiller Gece Kremi. Gece kremi gündüz kremine göre bir tık daha iyi geldi ama yine de istediğim performansı yakalayamadım. Sabah uyandığımda her ne kadar yumuşak bir ciltle karşılaşsam da gece yüzümde herhangi bir ürün olmamasına rağmen yine de çok ağır geldi. Maalesef bir daha almayacağım bir ürün.

Maybelline The Colo Ssal Volume Express Maskara, Makyaj-Bakım, Maybelline Maskara. Bu maskara bana hediye olarak gelmişti. Ürün yapısı fena değil ama fırçasıyla maalesef bağdaşamadım. Fırça çok büyük olduğundan kirpik kavramada sıkıntı yaşadım. Kirpikleri kavrarken maalesef göz kapağıma bulaştı. Ne yazık ki kendi maskaramın üstünden dolgunluk vermek için kullandım. Ürünü sevemedim. Yeniden alacağım bir ürün değil.



Deborah Milano Velvet Mat Lipstick 01 numara. Bu ürünün rengini çok sevdiğim için yedeklediğim doğrudur.  Ama bir süre kullandıktan sonra dudak çizgilerine doluyor ve ürünü çıkarırken çok zorlandım. Gün içerisinde tazelemek gerektiğinde sıkıntılı durumlar yaşadım. Elimdeki diğer ürün bittikten sonra yeniden almam. 


Elidor Saç Dökülmelerine Karşı Saç Bakım Kremi. Bu ürünü şampuanıyla birlikte indirimde ve evde ürün kalmadığından almıştım. Fena bir ürün değil. Yeniden alınabilir ama saçlarımda süper etki yarattığını da söyleyemem.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, sağlıkla kalın. Okuyun. Keşfedin. Hayatı doyasıya yaşayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Gelsin o zaman yeni ve güzel ürünler :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Evet bende beğenerek kullandım ama dudaklarda çok fazla kuruma yaptı.

      Sil
  3. Bitenlere güle güle; merhaba yenilere...

    YanıtlaSil
  4. sondaki elidorun ambalajı çikolata gibi yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende öyle sandım ilk ama kokusu çikolata değilmiş :)

      Sil
  5. En sevdiğim yazılar bitenler oluyor. Ürünler hakkında daha detaylı bilgiler oluyor bu yazılarda elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bende bitenleri seviyorum. İnsana gerçekten fikir veriyor.

      Sil
  6. Ben de o mascaradan memnun kalmamistim canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok büyük bir fırçası var ve kirpik boyayayım derken far falan hepsi maskara oluyor.

      Sil
  7. bu metodu çok seviyorum benim içinde fikir oluyor :) nemlendirici krem için neutrogena yoğun bakım kremini öneririm cilt de hemen emiliyor ve yağlılık hissi vermiyor yumuşacık oluyor yüzün :D fiyatıda uygun :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onu bende seviyorum ama onu aldığımda gündüz kullanamıyorum. Kalem tutarken sıkıntı oluyor. Elde ne kadar olsa da yağ kalıyor. Gece yatarken kullandığımda daha çok seviyorum canım :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları