Ana içeriğe atla

Burcu Büyükyıldız - Aşk Her Şeyi Affeder Mi?

Merhabalar

Yakın zamanda bitirdiğim Aşk Her Şeyi Affeder Mi? kitabıyla güne merhaba diyelim ve haftaya başlayalım. Aslında bu kitap için ne desem bilemedim. Bazen çok kızdım. Bazen çok eğlendim. Bazen hüzünlendim ama Demir gibi bir kıskanç hayatımda olsaydı kesin onu mahfederdim. 

Demir Aras Cannes'te katıldığı bir davette görmüştü ilk Burcu'yu. Kırmızı elbisesinin içinde bir peri kızı gibiydi ve ilk o an aşık olmuştu Burcu'ya. Fakat yaşadığı deneyimler ve edindiği tecrübeler nedeniyle başka bir gözle bakamamıştı. O da sıradandı. Peki ya kalbi neden aynı şeyi söyleyemiyordu?  Neden o gece gördüğü kızı aklından atamıyordu? Burcu ise Demir Aras'ın varlığından habersiz partideydi. Kendi halinde söz verdiği için katılmıştı partiye.

Aklından çıkaramadığı kızla ortak arkadaşları sayesinde Paris'te tanışma imkanı buldu Demir. Her ne kadar birbirlerinin çekimine kapılmak istemese de Burcu'yla Demir delicesine aşık oldular. Paris'te başlayan aşk İstanbul'da devam edecektir etmesine de, her şey güllük gülistanlık değildir. Burcu'nun belalı eski nişanlısı yüzünden Burcu ve Demir aradıkları aşka kavuşabilecek midir? ve Demir'in yaptığı büyük hatayı Burcu affedecek midir? Aşk her şeyi affeder mi? yoksa affetmez mi? İkinci şans var mıdır? 

Burcu Büyükyıldız'ın okuduğum 3.kitabı Aşk Her Şeyi Affeder mi? Şu ana kadar okuduğum en iyi kitabı. (Cezayir Menekşesi kitabını okumadım o yüzden en iyisi bu.) Kalemini resmen konuşturmuş. Öncelikle kitabın kapağına bayıldım. Tasarımı çok güzel olmuş. Kitapta Burcu ve Demir aşkını doyasıya yaşıyorsunuz. Demir'in aşırı kıskançlığı, Burcu'nun sakladıkları zaman zaman kızdırsa da iliklerime kadar yaşadığım çok güzel bir aşk okudum. Aşkı sonuna kadar yaşadılar. Çok güzeldi. Burcu'nun psikopat derecedeki nişanlısı gerçekten sinir bozucuydu. O nasıl bir manyaktır öyle. Adam resmen takıntılıydı. Burcu'nun babasına çok kızdım. O da ayrı bir psikopat. Eski damat adayından farksız. 

Kitap genel olarak çok güzeldi. Ama bu kitaptan şunu öğreniyoruz ki; sırlar sonsuza kadar saklı kalmıyor. Sevdiğimizden hiç bir şey saklamamak gerekiyor. Net olmak her zaman güzeldir. Yazarın kalemine sağlık. Okumak isteyenlere tavsiyemdir. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Mutlu bir hafta olsun inşallah. Okumaya devam. Hayata dair notlar almayı unutmayın.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Bir gizemin peşinde olduğu yolda, tutkunun ateşine adım atan güçlü bir adam...

Sırlarını, güzelliğinin ve cesaretinin ardına saklayan genç bir kız…

Ve can yakan kıskançlığın kıyısında, tutku dolu,
Hırçın bir aşk...
Demir Aras, yaşadığı hızlı hayatın yanında, başarıları ve zenginliğiyle tanınan etkileyici bir adamdı. Keskin bakışları ve ihtişamıyla kadınları baştan ayağa titretirken, tek istediği yalnızca zevke dayalı ilişkiler kurmaktı. Ancak gözleri iki meleksi gamzeye değdiği an, reddettiği tüm duyguların gerçek olduğunu kabullenmek zorunda kalmıştı.
Yaşamındaki karmaşadan kaçıp geldiği Paris’te kendine yepyeni bir hayat kuran Burcu Doğan, etrafındaki her erkeği büyüleyen eşsiz bir güzelliğe sahipti. Yaşadığı gizli esareti sona erdirdiği anda kalbini, tek bakışıyla çekimine kapıldığı bir yabancıya teslim etmişti. O andan itibaren aşk, kesişen hayatlarının tam ortasına düşerken, adam taparcasına sevdiği kadını öfkesi ve kıskançlığıyla yıkacaktı.
Yaşananlar onları yakıp tüketirken, ikisi de aşk ve tutkunun koynunda, birbirlerinin
soluklarında var olacaklardı.
Paris’ten İstanbul’a uzanan, sırlarla örülü bu ilişki sonsuza dek var olabilecek miydi? Gerçekler açığa çıktığında, aşk her şeyi affedebilecek, küllerinden yeniden doğabilecek miydi?


Basım Yılı: 2016

Sayfa Sayısı : 509

Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Yazarın anlatmak istediği düşünceye kesinlikle katılıyorum .Hiç bir şey saklı kalmaz.Günün birinde mutlaka karşımıza çıkıyor. Sevdim bu kitabı :)
    Paylaşım için teşekkürler canım 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım. Bu nedenle her şeyi en başından anlatmak, olayların gidişatı için çok önemli. Zaman geçtikten sonra sen istediğin kadar söyle. Önemi kalmıyor. Sevgiler şeker :)

      Sil
  2. Aşktan nefret ediyorum artık, cidden klişeleşti :) Ama yorumların da teşvik ediyor, bence arasını bulmalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek aşkı bulduğunda nefret etmezsin emin ol:) Bu kitaplar tarzın değilse de zorlamanın anlamı yok. Mutlu olacağın kitaplar oku ama aşktan nefret etme. Umarım deli divane aşık olabileceğin biri karşına çıkar bir gün.

      Sil
  3. Baya ilgimi çekti. Okumak istediğim öyle çok kitap var ki hepsini bir sıraya koydum ama sanırım araya bir kaynak yapacak bu kitap :) Aşk, ihanet dışında her şeyi affedebilen en mucizevi duygudur bana göre.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sırada bekleyen kitapları görsen var ya aklın uçar kesin. Yorumunu bekliyorum. Umarım seversin.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?