Ana içeriğe atla

Kitap Kardeşlerime Gidenler

Merhabalar

Hatırlarsanız geçenlerde kitap kardeşimin birinden ilk kitap hediyelerimi aldığımdan bahsetmiştim. Şimdi sıra bende ve kitap kardeşlerime hediyelerimi gönderme zamanı.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. İnsanın kitap kardeşinin olması çok güzel bir duyguymuş. Ankara'daki kitap kardeşim özellikle uzun zamandır Judith Mcnaught'ın Cennet kitabını bulamadığından ve bulup gönderebilirsem çok mutlu olacağından bahsetmişti. Açıkçası bu kitabı buluncaya kadar gerçekten çok uğraştım ama sonunda buldum. Bulmuşken bu kadar merak uyandıran ve delicesine aranan kitabı açıkçası okumadan gönderemedim. Aynı şey Nora Robert'in Beyaz Düşler kitabı içinde geçerli. İki kitabı da sevdim ve yorumları yakın zamanda gelecek. 

Judith Mcnaught Cennet kitabı Ankara'ya, Nora Robert Beyaz Düşler ise Samsun'a doğru yolculuğa çıkıyor. Yanına da birkaç tatlı hediye koyup o insanların yüzünde gülümseme olabilmek çok güzel. Bakalım hediyelerini aldıklarında nasıl tepki verecekler?

Sizlerde bir kitap kardeşi bulun. Paylaşmanın güzelliğini doyasıya yaşayın. Birinin yüzündeki gülümseme olun. 

Yeni yazımda görüşene dek, hayatı doyasıya yaşayın. Gülün. Hayat çok kısa.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları