Ana içeriğe atla

Denebunu Ekim 2017 Kutusu

Merhabalar

Bu sıralar şanslı zamanlarımdayım sanırım. İki aydır üst üste denebunu kutusunu talep edebildim ve çok da mutlu oldum. Aslında içinden çıkanlar değil önemli olan. Böyle bir paketin geldiği anda verdiği mutluluk.
Yoksa zaten gelenler deneme boyu. Ürünleri denemeniz ve sonrasında da açıkçası site üzerinden anket tarzı soruları cevaplamanız için gönderiliyor. Bazı ürünler tabii ki yeterli gelmeyebilir fikir oluşması açısından ama oluştuğu kadarıyla cevap veriyorsunuz. O zaman bu ay neler gelmiş birlikte bakalım.


Köfte yapmayalı uzun zaman oldu açıkçası. Evliliğimin ilk yıllarında çokça yapardım ama kasapta satılan köfteyi ailecek çok sevdiğimizden (resmen İnegöl köfte ile yarışır) artık köfte yapmıyorum. Dolayısıyla da bu harcı kullanmadım. Harcı anneme hediye ettim. O evde zamanı olmadığında hemen harcı döküp köfteyi pişirsin.


Denebunu 1 yaşındaymış. O zaman nice yaşlara.


Lando giyimde kullanılmak üzere %15 indirim çeki göndermişler. Teşekkürler.


Loreal Revitalift kırışıklık görünümü giderici krem göndermişler ancak malum bu tarz ürünleri uzun vadede değerlendirebilirsiniz. Ama ürün yapısını genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim.


Knorr Baharatlı&Sarımsaklı Çeşni. Bu ürünü daha önce bir kez alıp denemiştim. Özellikle çok tavuk sevmeyenlerin tavuk yemesini sağlayan bir ürün bana kalırsa. Denenebilir.


Pril görünce aklıma hep köy gelir. Çünkü rahmetli anneannem pril'den başka bulaşık deterjanı kullanmazdı. Rahmetli dedemde ona her cuma pazara gittiğinde mutlaka alırdı. Klasik pril elde bulaşık deterjanını seviyorum. Zaman zaman aldığım ürünlerden biri.

Bu ayki denebunu kutusu bu kadardı. Bakalım gelecek ay ürün talep edebilecek miyim? 

Yeni yazılarımda görüşene dek, herkese mutlu pazarlar. Kendinize bugünü ayırın. Okuyun. Gezin. Hayat kısa tadını çıkarın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.