Ana içeriğe atla

4.Üsküdar Sahaf Festivali 05 - 15 Ekim 2017

Merhabalar

Hadi bakalım bu seferde Üsküdar'a güzel bir sahaf festivaline uzanalım. 
Bu yıl Üsküdar Belediyesinin katkılarıyla 4.sü düzenlenecek Üsküdar Sahaf Festivali 05 Ekim 2017 Perşembe günü başlayacak. 15 Ekim 2017 Pazar gününe kadar Üsküdar Meydanı Marmaray yanında ziyaret edilebilecek olan sahaf festivali sabah 10:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 

Festivalle ilgili her türlü bilgiye http://www.uskudarsahaffestivali.com/ web adresinden ulaşabilirsiniz.

Peki neden sahaf festivaline gitmeliyiz? Çünkü yüzbinlerce eski ve bulunmaz kitap, gazete, dergiye çok uygun fiyatlarla sahip olabilir, nostaljik plaklara göz atıp satın alabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şey satın almamış olsak bile ortamı koklamak için bile bu festivale gitmek gerektiğini düşünüyorum.

Maalesef Eskişehir'de bu tarz etkinlikler yapılmıyor ama yapılsa süper olurdu. Eskişehir'de fuarlara oldukça ilgi gösteriyor.

4.Üsküdar Sahaf Festivaline katılacaklara keyifli gezmeler diliyorum. Yeni yazılarımda görüşene dek, okumayı, hayatı sevmeyi ve gülmeyi untumayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?