Ana içeriğe atla

4.Kahramanmaraş Kitap Fuarı 12 - 22 Ekim 2017

Merhabalar

Bu sıralar sizi epeyce kitap fuarılarıyla boğmak niyetindeyim. Zira yarından itibaren Eskişehir kitap fuarına katılan yayın evlerinin stant fotoğrafları ve indirim yazıları gelmeye başlayacak. Ama bugün şöyle bir Kahramanmaraş'a uzanalım ve bugün start alan kitap fuarının detaylarına göz atalım.
Bu yıl Kahramanmaraş'ta 4.sü düzenlenecek kitap fuarı 13 Ekim 2017 Cuma (bugün) başlıyor ve 22 Ekim 2017 Pazar gününe kadar sabah 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor. 

Fuar Egemenlik Mahallesi Dulkadiroğlu-Kahramanmaraş adresinde bulunan Kafum Fuar Merkezinde düzenleniyor.

4.Kahramanmaraş kitap fuarıyla ilgili yazar-şair imza günleri, söyleşi ve etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/ web adresinden ulaşabilirsiniz.

Edebiyat ve şiirin Başkenti Kahramanmaraş'taki fuara 160'ı dışarıdan 102'si yerli olmak üzere 262 şair ve yazar katılıyor. 


Bu seneki fuar için merkez ilçelerin sokaklarında fuara katılımı arttırmak ve fuarı duyurmak için yaklaşık 10.000 kitap ağaçların dallarına asıldı. Sabah saatlerinde işlerine ve okullarına gitmek için evden çıkanlar ağaç dallarına asılan kitaplarla şaşkınlıklarını gizleyemediler ve mutlu oldular. Bazı vatandaşlar ağaç dallarının fotoğraflarını çekerken, bazıları da okumak için kitapları topladı. Keşke Eskişehir kitap fuarı yapılacağı zaman burada da böyle bir jest yapılsaydı. Güzel olurdu. Belki seneye yapılır. Belli mi olur?

Fuara katılacaklara keyifli fuarlar diliyorum. Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve insanları sevmeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?