Ana içeriğe atla

30.09.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Bugün fuar gezisine ara verip sizlere Yver Rocher'ın şu anda Yver Rocher sadakat kartlarına özel kampanyasından bahsedeceğim. Belki içinizde kartına bu kampanyadan yüklenmiş olan vardır ve kampanyayı kaçırmazsınız. Geçen ay gelen bir mesaj ve sonrasında benim kendimi Yver Rocher mağazasına atmam bir oldu. 70,00.-TL.lik alışverişe 49,00.-TL ödeneceği ve bir de tam boy sürpriz bir ürün hediyesi yazıyordu. Zaten almam gereken ürünler vardı bende vakit kaybetmeden mağazaya gittim.



Saç dökülmesi için artık aile boyu bu şampuandan kullandığımı bilmeyen yok sanırım. Bilmeyenler içinde söyleyeyim. Saç dökülmemi fazlasıyla azalttı. Yine şampuan alışverişi yaptım. Her gün su kuşu olan bir aileyseniz maalesef şampuan masrafınız da kaçınılmaz oluyor. 



Eskişehir'in kışına girmeye hazırlandığımız şu günlerde maalesef ellerime yoğun bir koruma kremi arayışındaydım ve Yver Rocher soğuğa karşı yoğun nemlendiricili el kremini denemek istedim. Boyut olarak küçük olsa da bakalım işlev olarak büyük mü? göreceğiz.


Yver Rocher Nemlendirici Peeling. Bu ürün size yukarıda sözünü ettiğim hediye ürün olarak verildi. Kullanımdan sonra detayları sizlerle paylaşırım ama böyle bir ürüne de ihtiyacım vardı.İçeriğinde akaağaç ve mavi agav özsuları ile bambu çekirdekleri varmış. 



Yver Rocher'in duş jellerini gerçekten çok beğendim. İçerikleri nedeniyle şu ana kadar duş sonrası kaşıntı problemi çok şükür yaşamadım. Umarım bundan sonra da yaşamam. Bu sefer farklı bir koku denemek istedim ve Kayısı-Biberiye özlü duş jeli aldım. 


Bu alışverişim toplamda 70,00.-TL geçtiğinden dolayı indirim vs. düşüldükten sonra 64,50.-TL ödedim. Gerçekten uygun bir alışveriş olduğunu düşünüyorum. Ürün yorumlarını bitenlerde sizlerle paylaşacağım.

Yarın yine fuar yazılarımıza kaldığımızdan yerden devam ediyoruz. Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve dünyayı sevmeyi ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?