Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Epsilon ve Can Yayınları

Merhabalar

2.Eskişehir kitap fuarı stantları henüz bit(e)medi. Daha dolaşacak stantlar var. Buyurun bugün hangi yayın evlerinin stantlarına konuk oluyoruz? hep birlikte bakalım.


Epsilon Yayınlarının standından ben fotoğraf çekerken, oğlumda fuar gezisi sırasında ayrılmak istemedik. Zira kitaplar dışında o kadar güzel kalem kutuları, not defterleri, kupalar ve termos bardaklar vardı ki; kendimizi bakmaktan alamadık. Küçük Prens ve Saftirik Greg temaları çok hoşumuza gitti. Ama fiyat olarak uygun değildi. Küçücük bir not defterine sırf lisanslı diye 8,00.-TL vermeye açıkçası içim elvermedi. Bu nedenle de çok ısrar etmesine rağmen oğluma alamadım. Epsilon Yayınları standında %20 indirim uygulaması vardı.





















Can Yayınları standında kendimi kaybetmişim. Kitapları incelerken indirim oranlarını maalesef yazmamışım. Bu nedenle önce yayın evinden sonra da sizlerden özür dilerim.






Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, hayata gülümsemeyi ve dünyayı sevmeyi ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları