Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Agapi - Odtü - Ayrıntı ve Parodi Yayınları

Merhabalar

2.Eskişehir Kitap Fuarı stantlarını gezmeye devam ediyoruz.Açıkçası bu sayede fuara gidemeyenlere de bir nevi fuara gitmiş duygusu yaşatmayı amaçlıyorum. Bakalım sırada hangi yayın evleri var?



Agapi Yayınlarının fiyatları 10,00.-TL ile 20,00.-TL arasında değişiyor. Küçük Prens ve Franz Kafka'nın Dönüşüm kitapları 5,00.-TL'den satıştaydı. Franz Kafka'nın üçlü set fiyatı ise 20,00.-TL.idi. Bazı kitaplarında da %50'ye varan indirimler mevcuttu. Wattpad yazarlarının kitapları ise 20,00.-TL.





Odtü Yayıncılık stantında genelde setler mevcuttu ve setlerde net %40 indirim yapılmıştı.





Ayrıntı Yayıncılık ile ilgili söylemek istediğim indirim oranlarından ziyade başka bir konu var. Aslına bakarsanız stant görevlisinin yapmış olduğu terbiyesizlik mi? desem kendini bilmezlik mi? desem (ne diyeceğime karar veremedim) yapmış olduğu davranıştan dolayı açıkçası stant fotoğraflarını koymakla koymamak arasında gidip geldim ancak stant görevlisinin ya da yetkili biriydi bilmiyorum söylediği saçma sözleri yayın evine mâl etmek istemedim ve yine de bloğumda yer almasını istedim. Sizlere de konuyu aktarayım ki; siz karar verin. Her standa gidip indirim oranlarını ya da kitap fiyat aralıklarını sorup fotoğraf çekip not alıyorum. Bu yayın evinin standına gittiğimde de aynı şeyi sordum ve görevli bana domates, biber satmadıklarını söyledi. Açıkçası başta ne demek istediğini anlamadım. Sonra "burada kitap satıyoruz. Domates, biber satmıyoruz. İki kilo ondan, üç kilo bundan verin diyesiniz" dedi. Kendisine indirim oranını sorduğumu ve verdiği cevabı anlamadığımı söylediğimde %25 indirim yaptıklarını söyledi ve arkasını dönüp standın diğer tarafına geçti. Açıkçası bu işi sadece para için yapanlarla ya da konuşmaktan aciz, algısı kapalı insanlarla bu işi yaptığınızda ortaya çıkan sonucu da görmüş oluyorsunuz. Yazık ki böyle insanlar çalıştığı şirketin ismini de, markasını da kötü duruma düşürüyor. YAZIK.








Parodi Yayınlarında 5,00.-TL, 10,00.-TL, 12,50.-TL, 15,00.-TL ve 20,00.-TL arasında değişen kitap fiyatları mevcut. Stant görevlisi ile çok güzel sohbet ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum.








Bugünkü yayın evlerimiz bu kadardı. Yarın yine yeni yayın evlerimiz gelecek. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Okumayı, gülümsemeyi ve insanları sevmeyi ihmal etmeyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.