Ana içeriğe atla

Eskişehir Posta Pide & Kebap

Merhabalar

Eskişehir'e geldiğinizde yemek yenilebilecek mekanlarla devam ediyoruz. Her ne kadar Çibörek bekliyor olanlarınız varsa da malum bayram, tatil, okullar açılıyor derken henüz çibörek mekanlarına gidemedim. Ama Eskişehir'e geldiğinizde merkezde gidebileceğiniz mekanlardan ve benim de sıklıkla yemek yemek için tercih ettiğim bir mekanı sizlere önereceğim. Posta Pide & Kebap.



Mekan kebap, pide, lahmacun, döner, şiş gibi et ürünlerinin aynı sıra çorba ve ev yemekleri de yapıyor. Girişten sonra bir kat ve teras kattan oluşuyor. Yazın gidecekseniz eğer teras katta ya da mekanın sokak kısmındaki masalarda yer bulabilirseniz dışarıda oturmanızı öneririm. Mekan Eskişehir'in en eskilerinden. Temiz, nezih ve aile mekanı.


Yemekleri lezzetli ama fiyatları bir tık pahalı gelebilir. En son oğlumla bir akşam gitmiştik. Ben tavuk şiş, oğlumda lahmacun söylemişti. İçeceklerle birlikte 25,00.-TL ödedik. Yemeklerin yanına acılı ezme ve rus salatasını ikram olarak getirdiler. Mekanda çaylarda ikram olarak geliyor. En altta gördüğünüz salata ise lahmacunla beraber geliyor. Ama buraya geldiğinizde size asıl tavsiyem pideleridir. Mutlaka deneyin.




Mekan Köprübaşı Yandaş sokakta hizmet veriyor. 

Her yerde yemek yiyemeyen biri olarak sizlere Eskişehir'e geldiğinizde tercih edebileceğiniz mekanları paylaşmaya devam edeceğim. 

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Kendinize çok iyi bakın. Gülümsemeyi, kitap okumayı ve hayatı sevmeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?