Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı 06 - 15 Ekim 2017


Merhabalar

Nasıl mutluyum anlatamam. Eskişehir'e, şehrime kitap fuarı geliyor. O zaman hemen detaylara geçelim.
Bu sene Eskişehir'de 2.si gerçekleştirilecek olan kitap fuarı 06 Ekim 2017 cuma günü ziyaretçileriyle buluşmaya başlayacak ve 15 Ekim 2017 pazar akşamına kadar sabah saat 10:00 ile akşam 20:30 arasında ziyaret edilebilecek. 

Fuar bu yıl Özdilek AVM karşısında kuruluyor. Fuarı geçen yıl olduğu gibi bu yılda Eylül Fuarcılık düzenliyor. Fuarın Onur yazarı Canan TAN.

Fuarla ilgili her türlü detaya, şair ve yazarların imza günlerine ve etkinlik takvimine http://www.eylulfuar.com/index.php web sitesinden ulaşabilirsiniz. 

         

Fuarı geçen yıl olduğu gibi bu yılda yayınevlerini tek tek ziyaret ederek fotoğraflayacağım ve stant tanıtımlarını da ayrı ayrı paylaşacağım. İnşallah sohbet etme imkanım da olur. Röportajlarını da yayınlarım.

Fuarın bir an önce gelmesini ve o muhteşem kitaplarla buluşmayı çok istiyorum. Umarım bir aksilik olmaz ve elimden geldiği kadar çok fazla röportaj ve fotoğraf paylaşabilirim.

Fuara gelecekler varsa umarım görüşebiliriz. Kendinize iyi bakın. Şimdiden keyifli bir fuar olsun.

Hoşçakalın.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?