Ana içeriğe atla

Orhan İnegöl Köfte

+
Merhabalar

Ramazan Bayramında iki günlüğüne Yoncalı'ya kaçmıştık. Dönüş yolumuz geldiğimiz yol üzerinden olmuyor. Yoncalı'dan çıktıktan sonra Tavşanlı, Domaniç Ormanları, sonrasında İnegöl, Bozüyük ve Eskişehir oluyor. Bu şekilde dönüş yapmayı çok seviyoruz. Dönüş yolumuzda İnegöl'e uğramamızın ayrı bir de sebebi var. Orhan İnegöl Köfte'ye gidebilmek.


Orhan İnegöl Köfte'yi keşfedeli seneler oluyor. Tesadüfen İnegöl'den geçerken çok acıktığımız bir gün gelmiştik ve o gün bugündür ne zaman İnegöl'den geçsek mutlaka yemek yemek için uğradığımız mekanlardan biridir.

Nezih ve temiz mekanını seviyoruz. Akrabalarımızla geldiğimizde oldu. Sadece eşim ve oğlumla geldiğimizde. Kışın bahçe kısmı hizmet vermiyor. Kapalı mekanı var. Yaz döneminde geldiğimizden iç mekanını fotoğraflayamadım. Ancak kış döneminde gittiğimizde iç mekan fotoğraflarını da sizlerle paylaşırım.

İnegöl Köftesi gerçekten harika ama öncesinde gelen kızarmış zeytinyağlı, kekikli ve pulbiberli ekmek bence köftenin bile önüne geçer. Tadı müthiş ve ben sadece bu ekmekle bile karnımı doyurabilirim. Gelen ekmek yeterli olmazsa yeniden aynısından istiyoruz. Eşim ve oğlumda bu ekmeklerine bayılıyor. Fotoğrafta gördüğünüz İnegöl Köfte 1,5 porsiyon. Fiyatları makul seviyede. 

Bahçede Ihlamur ağaçlarının altında, ıhlamur kokusu eşliğinde güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Çocuklarınızın oynaması için çocuk oyun parkı da mevcut. 

Bir keresinde Eskişehir'den sırf canımız istedi diye buraya gelmişliğimiz bile var. Köftesini o derece seviyoruz. Şayet sizinde yolunuz İnegöl'den geçiyorsa mutlaka Orhan İnegöl Köfte'yi deneyin. 

Sizler için mekanın ve yediklerimizin fotoğraflarını aşağıda yayınladım. 

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Hoşçakalın.













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kademe Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.