Ana içeriğe atla

30 Şarkı Meydan Okuması 15 - Yeniden Yorumlanan (Cover) Bir Şarkı

Merhabalar

30 Şarkı Meydan Okumasında listenin yarısına geldik. 

Yeniden yorumlanan (cover) bir şarkı.

Aslında ben bu şarkının varlığından bile haberdar değilken, oğlumun sayesinde haberdar olmuş oldum. Araçta dinlemek için flash belleğe şarkı atarken "Anne Narin Yarim'i de atar mısın?" diyen oğluma verdiğim cevap efsaneydi. "Oğlum Emrah'ı sen nereden biliyorsun?" Yazık çocuğum öyle bir yüzüme baktı ki; dünyadan haberin yok der gibi. Sonra ben çocuğu dinlemeden Emrah Narin Yarim şarkısını arıyorum. Sonunda oğlum dayanamayıp "Anne! Ne yapıyorsun?" dedi. İstediği şarkıyı aradığımı söylediğimde bilgisayar başına geçip bu şarkıyı buldu ve "bunu istiyorum" dedi. Şarkıyı ilk kez duyuyordum. Şarkıyı o akşam dinledim. Açıkçası melodisi hoşuma gitti. Araçta yüksek sesle de güzel dinleniyor. Şarkıya Rober Hatemo'da eşlik etmiş. Güzel bir çalışma olmuş. İnsanda dans etme isteği de uyandırıyor.

Bakalım siz sevecek misiniz? Banu Parlak Narin Yarim. Keyifli dinlemeler.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?