Ana içeriğe atla

24.06.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Özel günlerin güzel yanlarından biri de hiç kuşkusuz mağazaların birbirleriyle yarışır şekilde yaptıkları indirimler.
Ben de bu indirim zamanını kaçırmadım ve Yver Rocher'den almak istediğim ürünleri aldım.


Duş sonrası durulanmayan onarıcı saç kremine ihtiyacım vardı. Saçlarımı hergün yıkadığım ve boyalı olduğu için maalesef duş sonrası ürün kullanmam gerekiyor. Yver Rocher durulanmayan onarıcı saç kremini aldım. İçeriğinde orjanik jojoba ve karite (shea) yağı içeriyor. Duş sonrası nemli saça uygulanarak kullanılan bir ürün. Henüz kullanmadım. Bitenlerde ayrıntılı olarak yorumlayacağım. Açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 ay. 




Saç maskem bittiğinden bakım yapacak bir maske istiyordum. Yver Rocher yıpranmış saçlar için onarıcı saç maskesini denemek istedim. Durulanmayan saç kreminde olduğu gibi maske içeriğinde organik jojoba ve organik karite (shea) yağı bulunuyor. Ürün açıklamasında dikkatimi çeken ise daha parlak görünüm için soğuk suyla durulanması önerilmiş. Deneyeceğim. Açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 ay.


Yver Rocher'da %30 indirim vardı ve alışverişime toplamda 44,80.-TL ödedim. 

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?