Ana içeriğe atla

15.06.2017 Okuoku Kitap Alışverişim

Merhabalar

Evden atılmayı garantileme yolunda koşar adım devam ediyorum. Artık aleni aleni kocamın gözüne sokaraktan, hatta ileri dereceye gidip kitapları kendisine taşıtaraktan kitap alışverişime devam ediyorum. Bakalım evden ne zaman atılacağım. Merakla bekliyorum.
Ramazan ayında sanırım orucun kafama vurduğu, çalışma isteğimin azalmış olduğu zamanlara denk gelen kitap alışverişlerimle devam ediyorum. Sırada okuoku.com'dan aldığım kitaplar var. 

Zeynep Sahra Ayçöreği kitabının methini duymuştum. Ancak kitabın devamı olduğunu duyduğumda almaktan vazgeçmiştim. Tam da bu dönemde Ayçöreği kitabı 9,90.-TL satışa sunulmuştu ve tesadüf o ki; Elmalı Turta kitabı da yenice raflardaki yerini almıştı. Merakıma yenilip aldım. Elmalı Turta fiyatı: 13,75.-TL

Debbie Macomber serisinin kitaplarını okuyayım derken yazar maşallah fabrika gibi yeni kitaplarını piyasaya sürüyor. Serinin son kitabı olan Pasifik Bulvarı'nı hemen aldım. Zira çıkar çıkmaz almazsam arada kaynıyor ve almayı unutuyorum. Baskısı tükenir diye korktuğumdan hemen sepete giriveriyor. Açıkçası indirim zamanını takip etmediğim yazarlardan. Fiyatı : 13,20.-TL

Cindi Madsen'in daha önceden iki kitabını almıştım. Aşk Bir Masalmış Derken ve Ey Aşk Evliliğe Hazır mısın? Son çıkan iki kitabını almadan edemedim. Böylelikle yazarın tüm kitaplarını kütüphaneme ekledim. Yazarın eğlenceli dilini okuyucular beğeniyor. Şu sıra zaten Aşk Bir Masalmış kitabını okumaya başladım ve eğlendiğimi söyleyebilirim. Bu yazarın kitapları benim şezlong kitaplarından. Tam kafa dağıtmalık.  Beni Seviyormuş Gibi Yap 13,20.-TL Sahte Nişan Gerçek Aşk 7,90.-TL Bu sıra sanırım yine kafa dağıtmaya ihtiyacım var. 

Son olarak Jill Shalvis'in kitaplarını tamamladığımı söylemiştim. Bu yazarın kitaplarını da beğeniyorum ve şezlong kitaplarıma ekleme yapmaya devam ediyorum. Bir Hayalin Peşinde kitabı Şanslı Liman serisinin kitaplarından. Daha öncesinde Sırılsıklam Aşık kitabını okumuştum ancak bloğa yorumunu girmeyi unuttuğum için maalesef yeniden okunacak.
Fiyatı : 13,00.-TL

Kitap alışverişime okuoku.com yine çok güzel bir kapağı olan kalınca bir defter, Dışarıdakiler kitabının tanıtım kitapçığı ve bir sürü ayraçla, kahve eklemişler. Defter yine bana yar olmadı. Malum oğlum bu defterlerin hastası. 

Bu alışverişime 70,95.-TL ödedim. 

Kitapsız kalmayın. Çok okuyun. Yeni yazılarımda görüşmek üzere. 

Kendinize çok iyi bakın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?