Ana içeriğe atla

2 Günlük Yoncalı Kaçamağı

 
Merhabalar

Eskilere göre bayram, yenilere göre tatil kavramı olan bayramlar bizim içinde tatil kavramına giriyor. Her ne kadar 3 günlük bayram tatili olsa da; biz yine de kendimizi atacak bir yerler bulduk ve soluğu tatilde aldık.
Aslında aklımızda bayramda gezme planı yokken bayramdan yaklaşık 10 gün önce benim böbrek ağrılarım biraz nüksedecek gibi olunca aklıma 2 günlüğüne de olsa termale gitmek geldi. Daha önce de geldiğimiz Yoncalı Mercan Termal Otel'i aradım ve rezervasyon yaptırdım. 

Yoncalı termal turizm bakımından önemli ve gelişmekte olan bir bölge. Her ne kadar Ayfonkarahisar Gazlıgöl'le suyu bakımından yarışamıyor olsa da, Gazlıgöl'den sonra böbreklerim için suyunun iyi geldiği ikinci yer. 


Yoncalı'ya gidecekler ve kalacak mekan arayanlar için konakladığımız Mercan Termal Otel'i tavsiye edebilirim. Fiyatları makul. 3 Kişilik odanın gecelik fiyatı 130,00.-TL Konakladığımız odalarda bir evin mutfağında olması gereken alet-edevat mevcut ve her şeyden önemlisi bizim için birinci sırada bulunan temizlik ise kesinlikle çok iyi. 





Tesisin su sıcaklığı yaklaşık 43-45 derece arasında değişiyor. Odalarında fotoğrafta görmüş olduğunuz havuzları mevcut. Benim gibi umumi hamamlardan hoşlanmıyorsanız kesinlikle ideal. Bunun yanı sıra tesisin ayrıca özel aile banyoları var ve 2 kişi 1 saatlik fiyatı 30,00.-TL Aile banyolarının fotoğrafını maalesef yoğun buhar nedeniyle ekleyemedim.




Biz yemeklerimizi kendimiz götürdüğümüz için, ekstra bir lokanta vs. yer aramadık. Ancak yiyecek içecekle uğraşamam diyenler için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti de mevcut. Fiyatları da normal. 

Tesisin bahçe kısmında 12 yaşa kadar çocukların girebileceği bir çocuk havuzu da mevcut. Ayrıca minik bir de parkı, büyüklerinde oturabileceği bahçe salıncaklarını da unutmamak gerek.


Konakladığınız süre zarfında su, soda, gazoz, bisküvi vs. gibi ihtiyaçlarınızı tesis marketinden karşılayabilirsiniz.

Tesisle ilgili detaylı bilgiye Mercan Termal Otel web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Herkese keyifli bir gün diliyorum. Kendinize iyi bakın. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları