Ana içeriğe atla

Flormar Oje Alışverişim

Merhabalar

Sağlıklı beslenme sürecinde tükettiğim bir çayım var ve bu çayı sütle yapmak zorundasınız. Bu nedenle de markete gittim ama süt dışında ne aldım? hadi bakalım.
Ocak ayıydı. Ofiste akşam saatleri ve çay yapmak için deliriyorum. Bir baktım dolapta süt kalmamış. Hemen yanımızda bulunan şok markete gittim. Sütü aldım. Kasaya ilerlerken gözüme ilişen rengarenk ojeler. Oje hastası biri olarak incelemeye başladım ve kasaya geldiğimde fotoğraflarda renklerini ve numaralarını görmüş olduğunuz ojeler elimdeydi. Bunların dışında gök mavisi ve açık yeşil renkleri de mevcuttu. Fakat çok uç renkler sevmediğim için almadım. Fakat bu üç renge resmen bittim. Kırmızı aslında elimde olan bir renkti. Almasam da olurdu ancak diğer iki renk zaten almayı düşündüğüm renkler olduğundan aldım. Ojelerin fiyatı 1,95.-TL ve Şok marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. (Aramızda kalsın açık pembe olan rengini eşim hiç sevmedi. Bana yakışmamışmış.)

Ojelerin fırça yapısını ve sürümünü çok beğendim. Kalıcılığı da güzel. Gün içerisinde hemen tırnaklarınızdan çıkmıyor. Ben her akşam ojelerimi çıkardığımdan dolayı uzun süreli kullanımda nasıldır bilmiyorum. Pembe ojeleri çıkarırken de çok sıkıntı yaşamadım. Hemen temizlendi. Ancak  kırmızı oje de her zamanki iki kez temizleme sorunu maalesef devam ediyor. 


Kozmetik diyet sürecim halen devam ediyor ve yeni ürün almadım. Bakalım daha ne kadar devam edeceğim. Bugün 14.günüm. Umarım uzun bir süre daha kozmetik almam. İlk alışverişi yaptığımda sizlerle bu süreçte hangi ürünleri bitirdiğimi ve diyete kaç gün dayanabildiğimi de yazacağım.

Herkese keyifli bir hafta diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?