Ana içeriğe atla

Denebunu.Com Şubat Ayı Kutusu

Merhabalar
Denebunu her ay evinize ücretsiz kargo ile deneme boyu ürünler gönderiyor. Yeni çıkan ürünler ve bilmediğiniz markalardan da bu sayede haberdar oluyorsunuz. Mail gelir gelmez hemen kutuyu talep ettim. Bakalım neler göndermişler?




Perwoll Bakım Onarım deneme boyu geldi. Kokusunu ve çamaşırlardaki hissini sevdim. Ayrıca buzdolabı magneti göndermişler ve evime de rengi çok uygun. İçine henüz fotoğraf koyamadım ilk fırsatta aile fotoğrafımızı yerleştireceğim.


Nestle Lifita Yulaf Gevreği 210 gr. paket göndermişler. Sağlıklı beslenme sürecinde tek tükettiğim şey yulaf kepeği. Oğlum bu ürünü çok sevdiğinden hemen atladı. Afiyet olsun kuzuma. 


Mac Kozmetik'ten %20 indirimli alışveriş için kupon göndermişler ancak kozmetik diyetinde olduğumdan bu kuponu kullanamadım. Nasipse bir daha ki sefere.


Ve son olarak çok ince bir jest yapmışlar ve 14 Şubat Sevgililer Günümüzü kutladıklarına dair bir de kart göndermişler. Çok teşekkürler.

Yeni kutuyu sabırsızlıkla bekliyorum. Sizlerde her ay ücretsiz kutu talep etmek için Denebunu.Com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni yazılarda görüşmek üzere. Hoşça ve sağlıkla kalın.

Sevgiler...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.