Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 16

Merhabalar

Hadi biraz biten ürün konuşalım. Bakalım neler bitmiş. Neleri sevmişim? Neleri sevmemişim? 


Urban Macadamia Oil Fusion Saç Bakım Serumunu Ömür Parfümeri de Urban Argan Yağı olmadığından satış personelinin tavsiyesi üzerine aldım. Saçlardaki elektriklenmeyi önlüyormuş ve föne hazırlıyormuş. Ancak pek etkisini göremedim. Bir daha alacağımı sanmıyorum.

Bargello açık parfüm bu zamana kadar kullandığım, kokusunda ve kalıcılığında hiç bir sorun yaşamadığım bir ürün. Kışın 323 numara 212 Sexy olanını kullanıyorum. Kokusu ve kalıcılığı çok güzel. İkinci şişesine başladım bile.


Oriflame danışmanlığı yaptığım, daha doğrusu çoğunlukla kendime aldığım dönemlerde çantada bulunsun, aniden ellerimi steril etmem gerekirse diye şişe şişe depoladığım ürünün sonuncusu. Çoğunlukla oğlumun çantasına koydum. Şişesi küçük olduğu için tercih ediyordum ama fiyat olarak bakıldığında pahalıya geliyor. Bu nedenle yeniden alacağımı sanmıyorum. Şu anda satışı var mı? bilemiyorum.

Deborah Milano 01 numara bronz ton allık. Bu allığı alalı 2 seneyi geçti ve son zamanlarda cildimde kaşıntı ve yanma hissi başladı. Bu nedenle kendisini çok sevmeme rağmen maalesef çöpe gitti. Yenisini alayım derken farklı bir numara olan şeftali tonunu almışım. Yeniden 01 numara almak yerine başka bir marka denemek istedim ve bronz allık olarak şu anda başka bir marka kullanıyorum. Fakat bu allığı da kesinlikle tavsiye ederim. Zira mat bitişli ve doğal duruyor. 




Gelelim benim can ürünlerimden biri olan çantada keklik kremlerime. Çantamda mutlaka bir el kremi bulunduruyorum. Fakat çok büyük olanlardan hoşlanmıyorum. Zaten çok dolu olan çantama daha fazla ağırlık yapmaması adına küçük ambalajlar tercih ediyorum. Çocukluğuma dair net olarak hatırladığım 3 marka el kremi var ve bunlardan biri de tabii ki Arko. Bu defa besleyici zeytinyağı içeren, kuru ciltler için olanını aldım. Cildim çok kuru olduğundan çok da iyi geliyor. Herkese tavsiye ederim.

Biten ürünlerimin içinde en çok allığın tam bitmeden atılmasına üzüldüm. İsrafı sevmem ama cildimde problem çıkarınca atmak zorunda kaldım. 

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Bakımlı ve bol okumalı günler. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları