Ana içeriğe atla

21.01.2017 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar

Kendimi alışverişe adadığım ve neden bu kadar çok kendimi kaptırdığımı bilmediğim bir gün Ömür Parfümeri mağazasını resmen talan ettim. Amacım neydi? Neden bu kadar kozmetik malzemesi aldım? bilmiyorum. Bundan sonra bir kaç kozmetik yazım daha var. Anlayacağınız sadece bu kadarla kalmadım ve eşim beni kapının önüne koysa haklıdır. Neyse konumuza dönelim. Bana göre şampuan,Golden Rose kalıcı ruj ve fondöten fırçası dışındakiler yedek olarak alındı ve bekleyebilirdi. Neyse alınmış alınmıştır diyoruz ve neler aldığımıza bakmaya başlıyoruz.


Pastel Day Long Lipcolor 20 numara mat ve kalıcı ruj. Elimde bulunan bu ruju yeni almış olmama rağmen (ki toplasan dudak kalemi ile ikisini en fazla 10 kere kullandım.) sanki köküne kıran girmiş gibi gidip yedeğini aldım. Dudak Kaleminin numarası 206


Loreal Volume Million Lashes Maskara da daha yarı olmamıştı. Onu da yedeklemişim. Aklım neredeydi acaba? 



Deborah Milano 04 numara Allık bu rengini alışveriş sırasında çok sevdim. Ancak benim normalde kullandığım daha bronz olan 01 rengiydi ve çok fazla kullanır mıyım bilemiyorum? Bu da gereksiz bir ürün oldu benim için. Şeftali tonu her ne kadar alırken tenime uygun gelse de sonrasında sevemedim. Şayet kullanmazsam kankama hediye ederim. Onun tenine yakışacağını düşünüyorum.


Golden Rose 10 numara matte ruj. Bu rujdan elimde iki tane bulunmasına rağmen neden gidip üçüncüyü stokladığım hakkında en ufak bir fikrim yok. Bu alışveriş sırasında ya gerçekten kendimde değildim ya da değişik bir dünyada değişik bir ruh halindeydim. Zira kalemi de yeniydi ve bunu da yedeklemişim. Sadece Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick kalıcı Ruj 17 numarayı isteyerek aldım. Zira 10 numara mat rujun kalıcı olanını istiyordum ve renginden de çok memnunum. İyi ki almışım.


Selesta şampuan gerçekten çok memnun kaldığım bir ürün olduğundan ve evde yedek bulunmadığımdan dolayı aldığım bir ürün. Ürün yorumlarını bitenlerde ayrıntılı olarak yazacağım. Fakat almak isteyen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.



Uzun zamandır fondöten fırçası almak niyetindeydim ve Art Net Professional Makeup Brushes fondöten fırçasından kesinlikle memnun kaldım. Kıl yapısı güzel ve kesinlikle dökülme yapmıyor. Bu markanın diğer fırçalarını da zamanla deneyebilirim.

Bir çoğunun gereksiz stok yapmaktan öte geçmediği alışverişe 165,00.-TL ödeme yaptım. Ben o gün açık söylemek gerekirse gerçekten neyin kafasını yaşıyordum? Ne yeyip, ne içip de gidip o kadar alışveriş yaptım emin olun bilmiyorum. Fakat bildiğim bir konu varsa uzun süre banyo bakım ürünleri hariç kozmetik üzerine alışveriş yapmayacağım. Diğer yazılarım da bittiğinde sizlere kozmetik diyetiyle ilgili bir yazı paylaşmayı düşünüyorum. Bakalım sağlıklı yaşamdan sonra girecek olduğum kozmetik diyeti ne kadar süre beni idare edecek? hep birlikte görelim. 

Benden bu günlükte bu kadar. Her şey gönlünüzce olsun. Ama önce sağlıklı olun. Bu arada anneannemin durumunu merak edip mesaj atanlar olmuş. Öncelikle dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkürler. Anneannem maalesef ki aynı durumunu koruyor. Bir düzelme olmadı. Yoğun bakım hali devam ediyor. Dualarımız onunla. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin. 

Herkese sağlıklı günler. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.