Ana içeriğe atla

James Patterson - Balayı Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Az önce yeni çıkan kitaplara bakıp sizlere hangi kitabın tanıtımını yapayım diye turlarken ilgimi çekti Balayı. James Patterson kitabın yazarı.

Kitabın adına bakıp sıradan bir aşk hikayesi diye düşünürken tanıtım yazısını okuduğumda kafam karma karışık oldu. Kitap aşk hikayesinden daha çok bir macera kitabıymış. Kitap hakkında biraz araştırma yapınca yayınlandığı ülkede çok talep görmüş ve okuyanlardan da tam not almış. Açıkçası adını okuduğumda ön yargılı olsam da okuyucu yorumları ve tanıtım yazısı kitabı iyi derece de pazarlamış durumda ve benim de ilgimi çekip, listelerime girmeyi başardı.

Kitap ülkemizde geçtiğimiz günlerde Goa Kitap tarafından tercüme edilip raflardaki yerini almış. Kitap satış sitelerinde de satışta. Merak uyandırıcı konusuyla en kısa zamanda okumayı ümit ediyorum. James Patterson Balayı ile umarım bizi baymadan güzel bir kitap sunabilmiştir.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden


Ayın Kitabı Kulübü ve dünya çapındaki başka 15 kitap kulübü yılın uluslararası macera kitabı olarak BALAYI’nı seçti. Tüm yazarların en iyi eserim dedikleri yapıtları vardır. James Patterson’ın BALAYI kitabına hoş geldiniz.


Bütün erkekler tarafından arzulanmak ve bütün kadınlar tarafından kıskanılmak nasıl bir duygudur? Muhteşem. İşte Nora’nın hayalini kurduğu, uğruna çok çalıştığı ve asla taviz vermeyeceği yaşamı böyleydi.

SİZDEN DAHA ÖNCE DE SONUNU KİMSEYE ANLATMAMANIZ İSTENMİŞTİR:
O’Hara onu ilk gördüğünde mükemmel olduğunu düşünür. Görüntüsü, kariyeri, giysileri, farkındalığı, bilmişliği ve umutlandıran seksiliği. İşte bu mükemmellikler  için erkekler sıraya giriyordur. Nora sadece onları cezp etmekle kalmaz, büyüler.

ANCAK, BALAYI’NDA BAŞINI DA KİMSEYE ANLATMAYIN.

Peki, O’Hara neden Nora Sinclair’le bu kadar ilgileniyor? Nora’nın etrafındakilere esrarengiz şeyler olmaktadır­ -özellikle de erkeklere. O’Hara olaya daha yakından  bakınca, onu cezp eden şeylerin içini korkuyla doldurduğunu fark eder ve Nora’yla ilgili tehlikeleri görür. Geçmişinin izah edilemez boşluklarında karanlık noktalar mı vardır? Onu daha fazla tanıdığında, adaleti mi sorgulayacak? Yoksa kendi öldürücü  takıntılarıyla mı karşılaşacak?


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 343

Goa Basım Yayın

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.