Ana içeriğe atla

Sarah Jio - Yeşil Deniz Kabuğu Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Sizlere bugün 07.11.2015 tarihinde satışa sunulacak olan Sarah Jio'nun Yeşil Deniz Kabuğu isimli kitabını tanıtmak istiyorum.
Sarah Jio'nun bütün kitaplarını yapılan yorumlara bakarak almış ve halen okuyamamış biri olarak emin olun kendimden utanıyorum. 

Özellikle Böğürtlen Kışı kitabını çok merak etmekteyim. O kadar duygulu yorumlar yapılmış ve en son olarak da bir arkadaşımın bana bu kitabı şiddetle okumamı tavsiye etmesiyle ilk okunacaklar arasında yerini almış durumda.

Fakat nedense her elime aldığımda araya giren başka kitaplar yüzünden henüz sıra gelemedi. Bu sırada da tabii ki Sarah Jio boş durmamış ve benim okumaya fırsat bulamadığım kitaplarının üstüne bir yenisini daha eklemiş. Ancak bu kış bütün kitaplarını okumaya kararlıyım. Bunu belirteyim. En az iki kitabını okuyup bloğumda yorumlayacağım.

Gelelim yeni kitabına. Hiç kitabını okuyamamış biri olarak yeni kitabını tavsiye etmem ne kadar doğru olur bilemiyorum ancak çevremdeki Sarah Jio hayranlarının yaptığı yorumlara dayanarak bu kitabını size tavsiye etmek istiyorum.

Hani bazı yazarlar vardır ve ne yazarsa yazsın siz her yazdığını okursunuz ya, bence Sarah Jio da öyledir. En azından ümit ediyorum. 

Kitap satışa çıktığında ilk işim yine kitabını almak olacak emin olun. Sizlere şimdiden keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Yirmili yaşlarda hayat daha kolaydı. Özellikle de konu aşk olduğunda. Biriyle tanışıyordun, sen onları seçiyordun, onlar seni seçiyordu. Birlikte dünyayı fethedebilirdiniz. Paris’e taşınabilirdiniz. Bir sürü çocuk sahibi olabilir veya çiftçilik yapabilirdiniz. Günlük tuttuğunuz zamanlarda yazdığınız her şeyi yapabilirdiniz. Hayaller, parlak, çarpıcı renklerde yaşanacaktı. Hayat sizindi, ikinizindi. Her şeye birlikte göğüs gerip birlikte yaşayabilirdiniz. Hayatınızı birine bağlardınız ve gerisi önemini kaybederdi. Peki ya şimdi?

 “Sarah Jio, her kitabında olduğu gibi, aşk hikâyesini, geçmişi ve gizemi birlikte harmanlayarak içinizi ısıtacak, okuduktan sonra kolay unutamayacağınız bir roman sunuyor. Yeşil Deniz Kabuğu, geçmişin kolay kolay peşimizi bırakmayacağını, dönüp dolaşıp bizi bulacağını son derece tatlı ve merak uyandırıcı bir dille anlatırken, bir yandan da Kailey’yle birlikte çıktığımız bu, zamanlar arası yolculukta, geride bıraktıklarımızı, hayatımızdan silinip gidenleri ve kendi geçmişimizi düşünmemizi sağlıyor. Yazarın ve türün hayranları kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacak. Henüz Sarah Jio’yu hiç okumadıysanız buradan başlayabilirsiniz.” Tuğçe’nin Kitaplığı 
“Klasik bir Sarah Jio değil, bir Sarah Jio klasiği. Sürükleyici bir aşk hikâyesi... Okurken umudu, hüznü ve aşkı içinizde yaşayacağınız, aşkın en derinlerde olduğunu hissedeceğiniz etkili bir yolculuk. Daima kalbinizdeki sese kulak verin, aşkın hep var olduğuna inanın. İçinizdeki sonsuz sevgiye dokunmak istiyorsanız kesinlikle okumalısınız.” Sarah Jio 

Turkey “Sarah Jio okuyucusunu her kitabında biraz daha şaşırtarak çıtayı yükseltiyor. Merakla okuyacağınız; romantizmi, vefayı, gerçek aşkı hissedeceğiniz bir hikâye.”

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 312

Pena Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.