Ana içeriğe atla

14.07.2016 A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar
Bloğuma yazı yazmayalı uzun zaman oldu. Bayram tatili ve akabinde senelik izin kullanmam nedeniyle bloğuma gereken özeni maalesef gösteremedim. Fakat her ne kadar buralarda olmasam bile çokça kitap okudum. (Okuduğum tüm kitaplar bir aksilik olmazsa bu hafta sonuna kadar sizlerle buluşacak.) Kitap alışverişi yaptım. Gezdim.Dinlendim. 

A101 bildiğiniz üzere zaman zaman perşembe indirimlerine çok okunan kitaplardan kampanya yapıyor ve çok uygun fiyatlara kitap sahibi olmamızı sağlıyor. Fakat bu sefer benim açımdan kitap indirimi kötü bir zamanlamadaydı. İndirim günü oteldeydik ve A101 mağazası bulabilmek adına eşimi ikna edip, otelden çıkarmam gerekiyordu ki emin olun bu hiç kolay bir durum değildi. Kitapları çok seven oğlumun bile "Anne ne kitabı tatildeyiz" şeklinde bana karşı çıkması da işimi hiç kolaylaştırmadı.(Söylemeden geçemeyeceğim. Oğlum havuzdan çıkmamak adına kitap olayına karşı.) Eşime hafta başından beri başladığım dil dökme çabalarım sonucu perşembe günü öğleden sonrasında eşimin bana "Kitap bitmiş.Bak hem çevre illerde bile yokmuş olsa almaz mıyım?" demesi üzerine bende tüm ümitler tükendi. Eşim resmen benimle dalgasını geçiyordu. Çok bozuldum. Her ne kadar araç kullanabiliyor olsam dahi Antalya trafiğine alışkın olmadığımdan (ve manyak trafik canavarı olmuş şoförler varken) kendi başıma trafiğe çıkmak istemedim. 

Aklım kitaplarda kalmış, yüzüm düşmüştü. Şezlongda uzanmış okuduğum kitabıma devam ederken, Eşimin "hadi gidelim" demesi bana dünyaları sunması gibiydi. Hemen odaya çıkıp hazırlandım. Antalya'nın yakıcı güneşinde, araç yanmış durumda, eşim her ne kadar gitmekten hoşnut olmasa bile, benim mutluluğum nedeniyle mutlu gitti A101 mağazasına. 

Mağazada kitaplar henüz bitmemişti. Belki beş kişinin daha alabileceği kadar kitap mevcuttu. Hemen topladım tabii ki 3,95.-TL'den bulduğum kitapları. Kitapların 3 tanesi kısa hikayeler içeren, oğlumun da okuyabileceği türden kitaplar. Diğer iki kitap ise Mehtap Soyuduru Çiçek'e ait Yolcu ve  Didem Öztepe'ye ait Umut Işığı isimli kitaplar. Bu iki kitabı özellikle alıp okumak istiyordum. Bu fiyattan almam ise benim şansıma oldu. Hatta Mehtap Soyuduru Çiçek Yolcu kitabını tatilde okumaya başladım. Eskişehir'de kitap bitmişti.

Eşim kasada ödeme yaptıktan sonra otelimize geri döndük. Oğlumu otel havuzunda bırakmıştık. Havuz sefasının ardından odamıza çıktığımızda oğlum yatağının üzerine bıraktığım kitaplara çok sevindi. Ne de olsa okumayı seviyor. Tatilde olduğumuzdan Deniz Keyfinde Hikayeler kitabını da hemen okumaya başladı. 

Hepinize Keyifli Okumalar Dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan