Ana içeriğe atla

Gratis Anneler Günü Alışverişim - Loreal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Serisi



Merhabalar

Bu sıralar üzerimde öyle bir yazma isteği var ki; ancak Ramazan nedeniyle ne çok kitap okuyabiliyorum, ne de bloğa zaman ayırıp yazabiliyorum. Malum işten çık eve gel yemek, çocuk, derken iftar saati gelmiş. İftardan sonra çöken rehavet ve sahura kalkmak için erkenden yatış nedeniyle hiç bir şeye fırsat kalmıyor. Ramazan süresince vakit buldukça yine blog yazılarım gelmeye devam edecek. Ancak eskisi kadar her gün olamayabilir. Fakat bu açığı Ramazan ayı bittikten sonra kapatmayı ümit ediyorum.

Şampuan seçimi herkes gibi benim de önem verdiğim bir konu. Zaman zaman şampuanımı saçlarımın canlanması için değiştirenlerdenim. Ancak size bir sır vereyim. Çocukken kullanmış olduğum Kafoğlu yeşil sabunun yerini hiçbir şampuan tutamıyor ancak şu anda boyalı saçlara sahip olduğum için ben de sabun kullanamıyorum.




Gratis mağazalarının anneler günü indirimlerinin devam ettiği süreçte almış olduğum (reklamlarda çokça görüp merak ettiğim) Elseve 6 Mucizevi Yağ serisinin sizlere tanıtmak istiyorum.

Daha önce kullandığım şampuan biter bitmez seriyi eksiksiz kullanmaya başladım ve kesinlikle memnun kaldım. Şampuan içinde yağ barındırmasına karşılık yağlı bir his bırakmıyor. Nemlendirmesi de gayet güzel. Özellikle benim gibi her gün banyodan çıkmayan biriyseniz tavsiye edebilirim.

Şampuan içeriğinde Keten, Ayçiçek, Gardenya, Gül, Papatya ve Nilüfer çiçek özü yağları bulunmakta ve tüm bu yağların karışımına rağmen şampuanın kokusunu da sevdim.






6 Mucizevi Yağ serisinin saç kremi de yine saçlarımın istediğim gibi kolay taranmasını sağladı. Bazı saç kremlerinde maalesef yaşadığım sanki hiç saç kremi kullanmamış sorununu bu saç kreminde yaşamadım. Saçlarım yumuşacık oldu ve kolay tarandı. 







Serinin belki de benim için en güzel tarafı bu güzel krem. İsminde de anlaşılacağı üzere Saç Güzelleştirici Krem ve adının hakkını sonuna kadar verdiğini düşünüyorum. Bu kreme çok beğenmekle kalmadım adeta bayıldım. 

Saçlarım her gün yıkamaktan dolayı nemini kaybediyordu. Ayrıca saçlarımın gür olması nedeniyle özellikle kurutmadan uyursam, her bir teli ayrı bir cumhuriyet şeklinde bağımsızlıklarını ilan ediyordu. Sabahları saçlarımı düzene sokmak resmen işkence halini almıştı. Bir çok banyo sonrası saç bakım kremi ve yağı denememe rağmen, çok da çözüm odaklı olamamıştı ancak bu saç kremi nemlendirmenin yanı sıra, tülerme sorunumu da ortadan kaldırdı. Saç yapım dalgalı olduğundan da ayrıca başka bir ürüne gerek kalmaksızın sadece banyo sonrası bu ürünü kullanarak saçlarımı bir nebze olsun yıpranmışlık görünümünden kurtardım.








Serinin son ürünü 6 Mucizevi Yağ besleyici maske. Bu ürünün saçlarım üzerindeki etkisi hakkında henüz karar verebilmiş değilim. Serinin tüm ürünlerini alıyorum bunu da denemek istiyorum diye aldım ancak saç kreminden çok da farklı olduğunu düşünmüyorum. Hafta da 2 kez saçlarıma banyo sırasında uygulayıp, beş dakika beklettikten sonra yıkadım. Ürünün vaatleri arasında saçları ağırlaştırmadan besleme ve bakım yapma yazıyor. Bu dediklerini karşılıyor mu evet. Ama bana saç bakım kremi ve banyo sonrası durulanmayan saç güzelleştirici kremle bana göre aynı işlevleri görüyor. Kullanmasam da olur muydu? evet olurdu. 



Peki gelelim bunca ürünü aldıktan sonra kaç lira ödediğime. Ürünlerin tek tek fiyatlarını hatırlamasam da toplamında 41,70.-TL. gibi bir rakam ödedim ki bana göre gayet iyiydi. Çünkü şampuan zaten 600 ml. Saç Kremi 360 ml. 

Bu ürünler hakkındaki ilk gözlemlerim. Serinin ürünleri tamamen bittiğinde sizlere ayrıca gözlemlerimi de yazacağım.

Herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Oruçlarınız kabul olsun İnşallah.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Yeşil Yol