Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 1

Merhabalar

Uzun zamandır aklımda olan bitenler ve çöpe gidenler yazısı ile sizlerleyim. 
Öncelikle üstteki resimden başlayarak soldan sırasıyla yazıyorum.

Amway Body Series Roll On : Bu rolunu kullana kadar hiç bir roll on koltuk altı terlememe çare olamamıştı. Çok terleyen birisi olarak bu roll on benim yedekli olarak yaz-kış sürekli kullandığım bir ürün tavsiye ederim. Fiyatı yaklaşık olarak 20,00.-TL civarındaydı.

Oriflame Soul Edit 100 ml. Erkek Parfümü :  Bu parfümün kokusunu o zamanlar çok beğenerek almıştım. Eşimin tenine de yakışmıştı. Ama son zamanlarda pek beğenmemeye başladım. Bir daha alır mıyım? bilemiyorum. 

Oriflame DeMarco Antiperspirant Deodorant Sprey 50 ml. : Eşime yine çok beğenerek aldığım maalesef biten bir ürün. Oriflame satan bir arkadaş bulursam alabilirim. Yaz aylarında da gidebilecek bir koku.

Avon Today Bayan Parfümü 50 ml. : Bu parfümle tanışma hikayem çok ilginçtir. Candostumun kendisine seneler önce alıp da  "bu benim tenime uymuyor" diyerek bana verdiği bu parfüm benim vazgeçilmezlerim arasında. Zira kokusu beni mest ediyor. Maalesef bitti. Avon temsilcisi bulursam indirimdeyse alırım zira 30 ml.fiyatı yaklaşık 45,00.-TL civarındaydı.

Avon Advance Techniques Saç Spreyi : Bu ürünü taaa fi tarihinde almıştım ve o zamanlar düğünler çok olduğundan dolayı bir kaç defa kullanmış ve sonrasında da öylece raflarda unutmuşum. Evde atılması gereken eşyaları ayıklarken dolabın diplerinde kalmış bu saç spreyi de çöpü boylayanlar arasında. Sprey olarak hatırladığım kadarıyla güzeldi (pahalı spreylerden pek de farkı yoktu) ve Avon'un indiriminden temin etmiştim. Ancak şu anda satışı var mıdır? bilemiyorum. 



Pantene Pro-V Doğal Sentez Şampuan : Öncelikle kokusunu çok sevdim. Fakat şampuan içeriği olarak sınıfta kaldı. Zira saçlarımda aşırı bir dökülme yaşamaya başladım. Belki de bana uymadı bilemiyorum. Ancak bir daha Pantene şampuan alacağımı sanmıyorum. 
Pantene Pro-V Saç Dökülmelerine Karşı Saç Kremi : Keşke adının hakkını verseymiş. Zira şampuandan ne kadar memnun kalmadıysam saç kremi içinde durum değişmedi. Saçlarım kuru olduğu için saç kremi istediğim nemlendirme etkisini çok yaratmadı. Kolay taranma kısmında ise sorun yoktu.


Oriflame Giordani Gold Make-Up Base (Makyaj Bazı) : Bu ürünü ben çok sevdim ancak terlemeye çok müsait olan cildim maalesef sevemedi. Kuru ciltler içinse çok güzel bir ürün olabilir. Zira nemlendirmesi çok iyi. Makyaj yapmadan önce yüz rengini eşitlemek amacıyla kullanmıştım. Kokusu ve cilde uyumu da harika. Fakat yağlı ve terlemeye müsait ciltlerde kullanılmasını pek önermem. Benim cildim bu ürünü kaldırmadığı için maalesef çöpe gitti.

Herkese keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan