Ana içeriğe atla

17.06.2016 Gratis Nivea Alışverişlerim


Merhabalar

Ramazan ayının son haftasına girdik. İftarlar, sahurlar derken bayrama da adım adım yaklaşıyoruz. Herkesin yaptığı gibi biz de bayram sonrasına iznimizi birleştirdik ve yaz tatiline çıkabilmek adına gün sayıyoruz.
Karnemizi aldıktan sonra oğlumla birlikte işe dönerken, Gratis mağazasının önünden geçerken indirimli ürünlere bakalım dedik. Gratis'in güneş kremleri stantında kendimizi kaybetmişiz. Özellikle bronzlaştırıcı ürünlerin kokuları harika. Ama ailecek hassas ciltlere sahip olduğumuz için, 50+ koruma faktörü altında güneş kremi kullanamıyoruz. Ben bir kere denedim ve sonucu 1.derece de yanık şeklinde oldu. Bildiğiniz su topladı. O günden beridir 50+ güneş kremi kullanıyorum. Eşim ve oğlumun da cildi hassas olduğundan ailecek kullanmamız bizim yararımıza oluyor.



Genellikle beğendiğim ürünlerden pek vazgeç(e)mem ve Nivea'nın 50+ güneş kremleri de bunların arasında yer alıyor. Fiyatı 30,50.-TL idi ve hemen aldım.




İki adet Nivea güneş ürünü alımında da plaj çantası hediye ediyorlardı. Milyon tane plaj çantam olmasına rağmen bu çantanın görünümü sevdim fakat fermuarsız oluşunu maalesef sevemedim. Keşke fermuar koymayı akıl etselerdi.




Hali hazırda kozmetik alışverişine çıkmışken, hassas cildim için makyaj temizleme ürünü satın almam gerekiyordu. Nivea ürünlerini sevdiğim için, maktaj temizleyicisini de denemek istedim. Satış danışmanı personelinde yardımıyla Nivea BB-Clean Hassas Ciltler tüm yüzde kullanılabilen makyaj temizleme ürününü sepete attım. Fiyatı 13,50.-TL


Son olarak dudak koruyucusunu oğlumun isteği ile sepete attım.Oğlumun diyorum çünkü çatlamaya meyilli dudakları nedeniyle dudak koruyucusu kullanmak zorunda kalıyor. Fiyatı 7,50.-TL

Ürünler hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha sonra paylaşacağım.

Hepinize keyifli, bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları