Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Kusursuz Plan



Merhabalar

Kısa bir zaman önce raflarda yerini almış bir kitapla daha sizlerleyim. Fatih Murat Arsal ve O'nun mükemmel kaleminden çıkan Kusursuz Plan.
Ebru genç, güzel bir kadın olmasının yanı sıra bir şirketinde sahibidir. Ancak tek kurtulması gereken özelliği ise soğukluğudur. Herkes onun bu soğukluğundan ve burnu havada oluşundan dolayı yanına yaklaşamaz.

Ebru'nun  Yakup adında erkek arkadaşı vardır. Ebru Yakup'u delicesine sevmekte hatta onunla evlenmek niyetindedir.

Ebru bir akşam toplantısı uzadığı için Çeşme'de buluşacakları erkek arkadaşını arar ve o gece gelemeyeceğini, ertesi sabah görüşebileceklerini söyler. Bunun üzerine Yakup çok bozulsa da ertesi günü iple çektiğini söyleyerek telefonu kapatır.

Ebru o gece işleri erken bitince Yakup'a sürpriz yapmak adına yollara düşer. Ancak gece vakti sapakları karıştırınca kendisini bir benzinlikte bulur. Aradığı adresi söyler ancak benzinlikteki küçük çocuk gece vakti oraların pek de tekin olmadığını, kendisine ilerde kamyoneti tamir eden Selim'in yardım edebileceğini söyler. Selim'in ise bir an önce kamyoneti tamir edip gitmesi lazımdır. Çünkü arabada bulunan su pompasını çiftliğe götürmelidir. Aksi takdirde balıklar ve midyeler ölecektir.

Ebru bu durumdan hoşlanmaz. Arabasına ne olduğunu belli olmayan birini almaktan çekinir. Küçük çocuk Selim'e seslenir ve durumu anlatır. Fakat Ebru buna gerek olmadığını söyleyince Selim yolu tarif eder ve kamyonetinin başına döner. 

Ebru yalnız gitme fikrine sıcak bakmayınca Selim'in onunla gelmesine ve Selim'in yetiştirmesi gereken su pompasını da çiftliğe götürmesine yardım eder. Çiftliğe pompayı yetiştirince Selim gece vakti Ebru'yu yalnız bırakmaz ve O'nu istediği yere kadar götürür. 

Ebru gelmek istediği yere ulaştığında evde kimsenin olmadığını fark eder. Yakup'un dışarı çıktığını düşünürken eve gelen arabayı görünce önce sevinir ancak aracın diğer kapısından inen kadını gördüğünde dünyası başına yıkılır. Yakup Ebru'yu aldatmaktadır. Ebru oradan nasıl ayrıldığını bilemez ve kendisini Selim'in yönlendirmesiyle bambaşka bir evde bulur. 

Selim bu halde bir yere gidemeyeceğini, bu gece burada kalmaları gerektiğini ertesi sabah sakin kafayla gitmesini ister. Ebru ilk başlarda bunu kabul etmek istemese de mecburi olarak durumu kabullenir ve geceyi orada geçirir.

Ebru sadece o geceyi değil o haftayı Selim ile birlikte geçirir. Yavaş yavaş yakınlaşmalarının sonucunda Selim ve Ebru birlikte olurlar. Ancak Ebru için statü, okul, mevkii ve en önemlisi de zenginlik çok önemlidir ve bunu her defasında Selim'e vurgulamaktan da çekinmez. Onun böyle serseri bir hayattan kurtulmasını, hatta kendisine şirketinde iş bile verebileceğini söyler. 

Selim ise bu fikre sıcak bakmaz. Hayatından memnun olduğunu ve çeşitli işler yaparak hayatını kazandığını söyler. Geçirdikleri güzel birkaç günün sonunda Selim ve Ebru İzmir'de ayrılırlar.

Ebru her ne kadar Yakup'u sevdiğini düşünse de aslında Selim'i sevmektedir ve aşıktır. Tüm bunları anladığında ise Selim'i hayatının sonuna kadar elde etmek için Kusursuz Plan yapar ve bunu uygular.

Aslında bu kitabı pdf formatında okumuştum ancak kitap kokusu ile okumak daha bir keyif vericiydi. Fatih Hocam'ın ellerine ve yüreğine sağlık. Bundan sonra gelecek kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Yine Kusursuz bir kitabın bizi beklediğine adım gibi eminim. 

Hepinize keyifli okumalar dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Tüm ışıldayan güzelliğine rağmen, o da aldatılabilirdi! İncitilebilirdi! Kalbi kırılabilirdi!

Ama gururu yüzünden asla altta kalamazdı!

Sevdiği erkeği elde etmek için garip bir plan yaptı.

Planı kusursuz olmalıydı. Öyle de oldu!

Gerçek niyetini kimse anlayamadı.

Amacına erişebilmek için parasını, dayanılmaz güzelliğini, şaşırtan zekâsını ve çekici vücudunu ortaya koydu.

Bundan daha iyi plan olur muydu?

Bir de duygularını ve arzularını gizleyebilseydi!

Hain planların bile eğlenceli olabileceği, nefes kesen tutkunun elle tutulabilir olduğu bir FMArsal romanı daha!


Basım Yılı : 2015


Sayfa Sayısı : 496


Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Yeşil Yol