Ana içeriğe atla

Sandi Lynn - Daima Aşk

Merhabalar

Ellery hayat dolu sevecen bir kızdır.
Geçimini yaptığı resimler sayesinde sağlıyordur. Hayatında her şey çok güzel giderken sevgilisi onu terk eder. Ellery yıkılır ve kendini daha çok resimlerine adar. 

Hayatını yeniden düzene koymaya çalıştığı sırada bir gece bardan çıkan bir adama yardım eder. Adam aşırı sarhoştur ve eve gidemeyecek durumdadır. Ellery iyilik sever biri olarak adama bir taksi çağırır ve taksi parasını da adamdan tahsil ederek, taksiciye de yine adamın cüzdanından yüklü bir bahşiş vererek gönderir. 

Adamın evine geldiğinde ise nefesi tutulur. Çok zengin olduğunu fark eder. Her şey çok güzel ve düzenlidir. O gece adamın durumu hiç iyi görünmediğinden Ellery yardımını yarım bırakmak istemez ve orada sabahlar.

Conner Black yakışıklı karizmatik zengin CEO'dur. Hayatında tek gecelik ilişkileri olan ve asla kalbini başkalarına açmayan, aşka inanmayan hatta nefret eden bir kişiliğe sahiptir ve hayatındaki değişmez kural tek gecelik ilişkilerini kesinlikle evine getirmemektir.

Sabah uyandığında mutfağında Ellery'i gördüğünde büyük bir şok yaşar. Çünkü kendi kuralını kendisi bozmuştur. Ellery'den gecenin özetini aldıktan sonra içine bir rahatlama gelir.

Ellery gitmek için hazırlandığında ise Conner Black Ellery'i yeniden görmek istediğini belirtir ve telefon numarasını alır. 

İlerleyen günlerde Conner Black için artık hayat daha farklı daha bir yaşanılası olmuştur. İşten başka bir şey düşünmeyenve bir amacı olmayan sevgili Ceo'muzun aklında birde şimdi Ellery vardır. Ellery farklı kişiliği ile Conner'ın hayatında yer edinirken Ellery'de farklı duygular hissetmeye başlar. Ancak Ellery'nin bir sırrı vardır. Ellery korkmaktadır. 

Günler geçerken eski sevgilisi Ellery'nin hayatına tekrar dahil olmaya karar verir. Ellery ile çok büyük bir tartışma içindeyken Conner gelir ve Ellery'nin sakladığı sır eski sevgilisi yüzünden ortaya çıkar. Ellery Conner'a ne söyleyeceğini düşünürken eski sevgilisi mekanı terk eder.

Artık Ellery sakladığı sırrı açığa çıktığı için zor durumdadır ve Conner onu terk eder. Conner Ellery'i hayatından silmiştir. Ancak her ikisi içinde bu o kadar kolay değildir. Aynı zamanda zaman zaman ortaya çıkan ve Conner'ın eski sevgilisi olduğunu iddaa eden bir de kadın vardır. Ellery bu kadını her gördüğünde sinirlenmektedir. Ancak Conner Ellery hayatında olsun ya da olmasın bu kadını hayatından çıkartamaz.

Ellery'nin sakladığı sır nedir? Conner bu sırra rağmen Ellery'nin hayatında olmaya devam edecek mi? Yoksa hayatında ilk kez aşka inanmaya başlayan Conner Black yine eski günlerine mi geri dönecek? Peki eski sevgili olayı nedir? Conner bu kadına neden sürekli iltimas göstermektedir?

Sandi Lynn'in ilk kitabı olmasına rağmen anlatımı ve olayları aktarmasını çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Yazarın kurgulaması da kitabın akıcılığını arttırmış. Gereksiz ayrıntılarla kitap boğulmamış. Okurken sayfalarda kaybolup kitabın nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. 

Sandi Lynn'in Daima Aşk kitabı Ellery Lane tarafından bakılarak yazılmıştı. Şimdi birde Conner Black cephesinden bakacağımız Daima Sen kitabını okuyup Conner Black hislerini yaşayalım. Keyifli okumalar.

Tanıtım Bülteninden

Ellery, sevgilisi ile New York'a taşındığında küçük evlerinde sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarını düşünmüştü. Sevgilisinin pılını pırtını toplayıp "biraz zamana ihtiyacı" olduğu için onu terk edeceğini düşünmemişti. Ellery, tek kaldığından ve yalnız olmaktan korktuğundan kendini sanatına ve resimlerini gömmüştü... ta ki bir gece gizemli, sarhoş bir yabancının evine sağ salim gitmesine yardım edene dek. Bu gizemli yabancının CEO ve milyoner Connor Black'ten başkası olmadığını bilemezdi. Connor Black ertesi sabah Ellery'yi kendi mutfağında bulduğunda ve onun yatıya kalanlar hakkındaki ilk kuralını bozduğunu sandığında Ellery'nin sadece inatçılığı ve meydan okuması değil, iyi yüreği de ilgisini cezbetmişti. Connor Black, duygusal olarak yıkılmış ve yıpranmıştı, yaşadığı kişisel bir trajediden dolayı asla sevmemeye ve aşık olmamaya yemin etmişti... ta ki Ellery Lane kazayla hayatına girene dek. Görüşmeye başladıktan ve Ellery ona kendi dünyasını gösterdikten sonra Connor bir şey hissetmeye ve daha önce varlığından bile habersiz olduğu duygular hissetmeye başlar. Connor Black ve onun kadınları kötüye kullandığına dair söylentilere ve uyarılara rağmen Ellery kendini onun dünyasına çekilirken bulur. Ellery asla birlikte olamayacaklarını biliyordur çünkü Connor'ı sonsuza dek duygusal olarak yok edebilecek derin bir sır saklıyordur. Connor ve Ellery'nin cesaret, sevgi ve güç yolculuğunda onlara katılın. Bunlar onları kurtarmaya yetecek mi?

Sayfa Sayısı : 366

Basım Yılı : 2014

Elf Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?